Navigation Menu+

werkwijze

Kennismaking


Ik ontmoet je het liefst op de plek waar het maatwerk ook terecht komt. Zo maak ik niet alleen kennis met jou, maar ook met jouw interieur stijl. Deze eerste 
oriëntatie is altijd gratis en vrijblijvend. Uiteraard.

 

Jouw wensen (vormgeving, gebruik, afmetingen, verbinding en materiaal) vertaal ik ter plekke naar praktische toepasbaarheid. Ik meet gelijk het een en ander op. Het is goed om in dit stadium al transparant te zijn over je eindbedrag. Zodoende kan ik je vertellen of je wensen haalbaar zijn binnen het beschikbare budget.  

Ik gebruik skectch up van google voor het 3D ontwerp

Ik ga aan de slag met een functioneel 3D ontwerp. Ik draag oplossingen, alternatieven en materiaalopties voor. Ik houd rekening met smaak, gebruikerswensen en functionaliteit. Elk ontwerp is uniek.

Gemiddeld ben ik 3 uur kwijt aan de ontwerpfase. De een weet namelijk precies wat hij wil, en een ander stelt 5 verschillende ontwerpen, gedetailleerde uitwerking of gevarieerd advies op prijs.

De eerste 3 uur zijn gratis. Alsjeblieft.

Daarna reken ik €32,50 p/u.

Wandkast in opbouw

We zijn eruit! Ik maak een offerte op basis van het definitieve ontwerp. Zeg je ook ‘JA’, tegen de offerte? Dan breng ik de ontwerp kosten niet in rekening. Cadeautje #2.

Wel vraag ik een voorschot van 50% om de materiaalkosten te dekken. Je krijgt dus 2 rekeningen: 1 bij aanvang en 1 na aflevering van het eindproduct.

 

klik hier om het resultaat te zien

Materialen worden besteld en ik ga mijn hok in. Ik sorteer het beste hout en heb aandacht voor nerf en overgang. Het lijntje is kort; er zit geen ontwerper of winkel tussen.

Dat scheelt geld. En tijd. Tijdens het productieproces houd ik contact over de voortgang via Whatsapp of twitter.

 

wandkast

Montage en/ of plaatsing is de volgende stap. Op locatie optimaliseer ik het resultaat.

 

Nieuwsgierig naar wat ik zoal heb gemaakt? Bekijk dan gauw mijn etalage met meubels, kinderspul, interieuroplossingen en re-design. Zie allerhande voor allerlei andere klussen.

Om je een indruk te geven, heb ik bij sommige meubelstukken de prijzen erbij gezet.

 

Samenwerking

De samenwerking met Esther van den Elsaker van Studio-e-Interieur voor de metamorfose van de Arnhemse Montessori school was heel plezierig.

Mijn hout haal ik graag bij Frank Pouwer, de Plankencentrale of de Arnhemse fijnhouthandel.

Toppertjes waar ik trots op ben, laat ik fotograferen door Fotograaf Lotte.

En voor duurzaam advies kan ik terecht bij Bureau Cambium.

Tot slot heb ik het geluk heel dicht bij de Baptist te wonen.