Navigation Menu+

over mij

Ik ben Dennis.

dennis picard

16 jaar heb ik als kwaliteitsmanager massa’s technische /editing-service ervaring opgedaan bij Rovasta, maar in 2012 is het roer resoluut omgegooid. Ik heb mijn passie gevolgd en richt me nu volledig op het maken van mooie dingen.

De basis van mijn theoretische kennis  zit in een diploma http://bestessayhere.com MTS werktuigbouwkunde, commerciële techniek en diverse praktijkopleidingen.

Ooit begonnen met het vervaardigen van kiteboardjes van formica, is het echte meubelmaken gestart met de geboorte van mijn dochter. De eerste in de reeks van 3. Kinderen dan.

Ze zeggen dat ik twee gouden handjes heb. Alles in de etalage is van mijn eigen werkbank afgerold. Ik raak geïnspireerd door bestaande meubels, ik vertrek vanuit eigen creativiteit of ik kom samen met jou tot een gaaf ontwerp.

Hout is de basis. Het staat voor wat ik belangrijk vind: authentiek, ambachtelijk en constructief. Hout is duurzaam (mits aangeplant) en je hebt oneindig veel verwerkingsmogelijkheden. Het leeft en straalt warmte uit. Meubels waarin hout is verwerkt zorgen altijd voor een persoonlijke sfeer.

Ik ben perfectionistisch, werk netjes, ik heb oog voor detail en denk graag met je mee.